Welkom op onze weblog. Op deze weblog kun je al onze belevenissen omtrent onze grote droomwens, een kindje adopteren, lezen en zien. Veel plezier!

donderdag, november 02, 2006

ADOPTIEZWANGER!!!

Op donderdag 26 oktober heeft kind en toekomst ons gebeld met de mededeling dat de documenten waren goedgekeurd. We zijn nu echt adoptiezwanger en om dat te vieren zijn we naar kinderkamertjes, wagens an andere kinderspullen gaan kijken. Hartstikke leuk. We hebben ons goed laten voorlichten voor wat betreft kinderwagens. We waren allebei helemaal verliefd op de Stokke Xplory, maar dat is een echte stadswagen. Wij zitten dagelijks in het bos. We hopen nog iemand te vinden die al zo'n Stokke kinderwagen heeft, zodat we naar de ervaringen kunnen vragen. We hebben ook veel bedjes gezien, maar we hadden het idee opgevat dat het hoofdeinde in de vorm van een kroon wel leuk zou zijn. Zoiets is natuurlijk niet te koop. Dus we hebben een van de opa's in spe eens lief aangekeken en hij wil het hoofdeinde van het bedje wel voor ons maken. Zodra de kinderkamer klaar is, zullen we de foto's in het album zetten.

We weten dat het echte wachten nu begint, maar zo voelt het nog niet, want we moeten in onze beleving nog zoveel doen. (Kamertje maken, laatste klusjes van onze verbouwing afronden, alvast nadenken over een tekst op het aankomstkaartje enzovoorts.) Wie weet vliegt dit laatste jaartje wel om. Zelf denken we dat we rond augustus 2006 een voorstel mogen verwachten. Maar ja, in adoptieland is de duur van je zwangerschap nooit zeker. Dus we wachten af!