Welkom op onze weblog. Op deze weblog kun je al onze belevenissen omtrent onze grote droomwens, een kindje adopteren, lezen en zien. Veel plezier!

dinsdag, oktober 17, 2006

Foto's van Lagos city

Als we straks afreizen naar Nigeria, dan zullen we landen in Lagos. Lagos is de vroegere hoofdstad aan de kust. Tegenwoordig is Abuja de hoofdstad. In Lagos vind de rechtzaak plaats. Gemiddeld duurt dit twee weken. Met een uitloop naar 3 weken. Raoul zal na drie weken terug naar Nederland vliegen. Helaas kan hij vanwege het zijn werk niet langer wegblijven. Nadat de rechtzaak is afgehandeld zal Sanne samen met onze zoon of dochter doorreizen naar de staat waar ons kind geboren is. Als laatste reizen we naar de hoofdstad Abuja. Als we daar alle papieren bij elkaar hebben mogen we vanuit Abuja terug naar Nederland vliegen.

Wij hebben zelf nog niet veel reiservaring, buiten wat europese vakantiebestemmingen, dus om ons een beter beeld van het land te vormen, zijn we op zoek gegaan naar foto's. Lang leve internet, want dat maakt het vrij gemakkelijk. We hebben er een hele hoop gevonden en opgeslagen in een map op onze harde schijf. Om jullie ook mee te laten proeven hebben alvast een selectie gemaakt van Lagos de stad, alwaar we Nigeria zullen binnenkomen.

Voor de digibeten: Klik op 'fotoalbum' rechts in de kantlijn.


P.S. Sommigen van jullie werden gek van de felle kleuren waarin de tekst was getypt. Daarom hebben we besloten om over te gaan op 1 leesbare kleur.